Earth Hour 2011: It's time to go beyond the hour

Thursday, February 10, 2011

diSa & haSli Engagement Day

 5.11.2010
Perancangan dan persiapan dibuat dalam masa 2 bulan.. Agak tergesa-gesa, mujur adik-adik dan keluarga amat membantu. Dah 3 bulan, baru sempat nak update dalam blog.
.
A lot of thanks kepada ayah, ma, adik-adik, ayah teh sekeluarga dan jiran-jiran yang banyak membantu.. Takde idea nak tulis ape, tengok je la gambar-gambar di bawah..Lots of thanks buat keluarga hasli yang sanggup datang jauh-jauh ke Terengganu untuk majlis ni..


 

Orang-orang kuat majlis..Sebelah laki [kiri],Sebelah pompuan [kanan]:Deen, tok, ayah, pok mi, ayah cik mat & mamichah. 





 


Sepupu-sepupu dari sebelah ma.
  

my sis Suhae & my lil bro, hanif.

Adli, aifa dan kawan-kawan.


Insan-insan di belakang tabir yang banyak membantu..thanks guys..
Suha yang banyak tolong buatkan barang hantaran dan mini pelamin..Muhsin[tiada dalam gambar..hilang gi mane ntah] pun banyak membantu dalam persiapan mini pelamin.

 


Ana yang banyak membantu sama-sama pilih barang-barang hiasan, sama-sama berkampung kat rumah buat barang2 hantaran..




Mya yang banyak membantu..


Ayah teh sekeluarga..eh, mane umie za? takde dalam gambar..

Hanif yang keletihan selepas majlis selesai...

No comments:

Post a Comment