Earth Hour 2011: It's time to go beyond the hour

Friday, March 4, 2011

Internet sangat slow....

Seksa betul bila internet (broadband internet) slow sangat...3 hari lepas kalau online kat rumah elok  dapat full bar (5 bar) HSDPA Connection...Semalam dan hari ni full bar gak, tapi HSPA..line HSPA slow sket..nak surfing internet pun amik masa..

Apa yang kamu buat bila internet slow?
A. Getting offline
B. Stop loading one of the pages
C. Start a game of Solitaire
D. Open another tab and attempt to load something else in addition to the already slow pages..



Serius saya pun selalu buat perkara D. Walau dah tau tu makin melambatkan page-page tu loading, tapi nak juga bukak new tab..hehe

Okeh, untuk check internet speed, bleh klik icon di bawah. Anda akan dibawa ke Speedtest.net.
 


OK..i give up...internet slow sangat...out..

No comments:

Post a Comment